| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
riplosis Simpařan

|
Zaslal: út březen 09, 2010 10:51 pm Předmět: Absolutni zacatek se Sims 2 - co delat? |
|
|
Zdravim,
dnes jsem koupila Sims 2 + Obdobi, Univerzitu a Stastnou cestu. Kdysi davno (hodne davno, mozna 5let?) jsem to hrala u kamaradky a vim, ze mela spoustu nainstalovanych vychytavek, ruznych hracicek, obleceni, veci...
Vubec netusim, kde zatit, takze kdyby mi nekdo zkusil poradit, prosiiiim:
1) v jakem poradi instalovat datadisky?
2) nejake dobre stranky, kde by se daly stahnout oblecky? Nejlepe zdarma:)
3) Jak je to s temi cvtverecky, kdyz jsou simici nahati? Je nekde patch?
4) Daji se stahnout i jina "tela" na nahe simiky?
5) Pamatuji si na ruzne patchiky, ktere zabranovaly simikum starnout ci platili usty nebo tak neco?
Plus jakekoli dobre rady do zacatku? Co kde stahovat, na co si dat pozor, co pada a co je sranda?
Diky diky moc.. Je to hrozne velky svet kolem SIms:)
Diky
Ripi |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
RRRrrr..... Simpařan

|
Zaslal: út březen 09, 2010 11:52 pm Předmět: |
|
|
zatím ti poradím jen tak základně k tvým otázkám :
1. - Datadisky instaluj v jakém pořadá chceš
2. - 3. - 4. - zde na fórum je sekce MODY a Downloady a tam toho najdeš dost (je tam i téma , kde je to rozděleno do skupi - kde stáhneš domy , kde oblečení atd... a samozřejmě zadarmo )
Patchů na tohle existuje hodně , opět radí se kouknout do sekce MODY A DOWNLOADY a případně se tam poptat
5. Cheat - Aging [on/off] -) Zapne/vypne stárnutí. _________________ Jsem legální !!! Datadisky mám všechny (i balíčky) Originál |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
riplosis Simpařan

|
Zaslal: st březen 10, 2010 9:30 pm Předmět: |
|
|
| RRRrrr..... napsal: | zatím ti poradím jen tak základně k tvým otázkám :
1. - Datadisky instaluj v jakém pořadá chceš
2. - 3. - 4. - zde na fórum je sekce MODY a Downloady a tam toho najdeš dost (je tam i téma , kde je to rozděleno do skupi - kde stáhneš domy , kde oblečení atd... a samozřejmě zadarmo )
Patchů na tohle existuje hodně , opět radí se kouknout do sekce MODY A DOWNLOADY a případně se tam poptat
5. Cheat - Aging [on/off] -) Zapne/vypne stárnutí. |
Diky moc. Uz jsem to prosla, navic dnes dokoupila Pets a Nightlife;)
Nemuzu ale nikde najit patch na odstraneni kosticek. A ten cheat na aging? To se nejak zapina ve hre? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
FiLan Admin

|
Zaslal: st březen 10, 2010 10:28 pm Předmět: |
|
|
Při hře stiskneš kombinaci kláves Ctrl+Shift+C a do cheatovacího řádku nahoře napíše ten cheat. _________________ Moje domy z The Sims 2 a z The Sims 3.
Nová stavební soutěž pro TS2 a TS3 zároveň "Stavby podle předlohy" ZDE - hlasování po druhém kole (8.9. - 15.9.) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
riplosis Simpařan

|
Zaslal: st březen 10, 2010 11:56 pm Předmět: |
|
|
Super, diky..
Ted uz jen kosticky a nejake skiny;) JO a ted koukam, ze to nemam full screen. Mam 24.1" monitor 1920*1200. lze roztahnout do full screen? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
riplosis Simpařan

|
Zaslal: čt březen 11, 2010 11:56 pm Předmět: kosticky + full screen |
|
|
Opravdu nikdo nevite? Co s tim?
Diky |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
FiLan Admin

|
Zaslal: pá březen 12, 2010 1:58 pm Předmět: |
|
|
S podobnými monitory bohužel nemám zkušenosti, takže nevím. V nastaveních hry by mělo být něco o fullscreenu a nebo v návodu by mohla být zmínka o fullscreenu na širokoúhlých obrazovkách. _________________ Moje domy z The Sims 2 a z The Sims 3.
Nová stavební soutěž pro TS2 a TS3 zároveň "Stavby podle předlohy" ZDE - hlasování po druhém kole (8.9. - 15.9.) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|