| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Nemu Simpařan

|
Zaslal: čt leden 21, 2010 5:30 pm Předmět: Windows 7 |
|
|
Už podruhý sem si instalovala sims 2 a všechny její přídavky. Když jsem hru spustila a zapla vytváření rodinky nebo jakoukoli rodinu zapla, tak mi všechni lidi zvláštně problikávali a podobně, prostě blbli, stejně tak jako zvířata, nehybnejch věcí se to naštěstí netejkalo. Předtim se mi to ale na starym počítači nikdy nestalo. Nejspíš je to jenom nastavení grafiky nebo to chce asi něco stáhnout kůli těm windows7, ale já vůbec nevim co a jak takže bych moc ocenila pomoc  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Aleš 500 Simpařan

|
Zaslal: čt leden 21, 2010 6:48 pm Předmět: Re: Windows 7 |
|
|
| Zkus stáhnout a nainstalovat nejnovější ovladače grafické karty. Mělo by to pomoct. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Nemu Simpařan

|
Zaslal: čt leden 21, 2010 7:46 pm Předmět: |
|
|
| a kde je můžu stáhnout? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
prchat1 Simpařan

|
Zaslal: po březen 01, 2010 10:11 am Předmět: |
|
|
to záleží na výrobci _________________ Už sem zpátky a budu hodnej. Slibuju. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jessica_Yong Simpařan

|
Zaslal: so březen 06, 2010 9:02 pm Předmět: |
|
|
já mam taky problém,znovu jsem nainstalovala sims2...jenže máme operační systém windows 7 a ty prostě sims 2 nepodporujou,máte na to nějakej fígl aby šlo hrát?? _________________ Málo myslíme na to, co máme, ale vždycky na to co nám chybí… |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
faaster Simpařan

|
Zaslal: so březen 06, 2010 9:05 pm Předmět: |
|
|
The Sims 2 beží na sedmičkách v pohode. Sám ju mám. Ak máš datadisky tak by žiadny problém byť nemal. Odkiaľ berieš že je to nekompatibilné, hádže ti to niečo? _________________ Kompromis je vždy nákladnejší, ako ktorákoľvek z dvoch pôvodne navrhnutých alternatív.
________________________________________________________________________________
Tie najčerstvejšie novinky zo sveta Simov - SIMPLESIMS |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Jessica_Yong Simpařan

|
Zaslal: ne březen 07, 2010 1:16 am Předmět: |
|
|
| faaster napsal: | | The Sims 2 beží na sedmičkách v pohode. Sám ju mám. Ak máš datadisky tak by žiadny problém byť nemal. Odkiaľ berieš že je to nekompatibilné, hádže ti to niečo? |
Píše mi to přesně tohle : Failed enurmuate any Directx9 compatible adapters in this system
please make sure you have a Directx9 compatible graphic adapter and have installed the latest manufacturer provided driver.
The application will now terminate
Tak přesně tohle _________________ Málo myslíme na to, co máme, ale vždycky na to co nám chybí… |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
faaster Simpařan

|
Zaslal: ne březen 07, 2010 7:38 am Předmět: |
|
|
Najnovší DirectX , v tvojom prípade je to už 10 , ak máš W7 ; problém je v kompatibilite DirectuX s tvojimi ovládačmi grafickej karty , skús ich aktualizovať. _________________ Kompromis je vždy nákladnejší, ako ktorákoľvek z dvoch pôvodne navrhnutých alternatív.
________________________________________________________________________________
Tie najčerstvejšie novinky zo sveta Simov - SIMPLESIMS |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|