| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Který minidatadisk je nejlepší? |
| Family Fun |
|
7% |
[ 6 ] |
| Celebration |
|
2% |
[ 2 ] |
| Glamour Life |
|
14% |
[ 12 ] |
| Happy Holiday |
|
11% |
[ 9 ] |
| Teen Style |
|
19% |
[ 16 ] |
| H&M Fashion |
|
14% |
[ 12 ] |
| IKEA Home |
|
24% |
[ 20 ] |
| Kitchen & Bath Interior Design |
|
4% |
[ 4 ] |
|
| Celkem hlasů : 81 |
|
| Autor |
Zpráva |
Monique Simpařan

|
Zaslal: po prosinec 01, 2008 6:26 pm Předmět: |
|
|
Já už zdřejmě žádný nedostanu , bude trojka atak si na ni už dlouho šetřím  _________________ Bacha Banán |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Petr Simík Simík stavitel

Založen: 12. 10. 2008 Příspěvky: 1063 Bydliště: Velké Karlovice-Stejně nevíte kde to je:-)
|
Zaslal: po prosinec 01, 2008 6:38 pm Předmět: |
|
|
No já žádný nemám ale vím, že kdybych šel do obchodu tak na nějaký, kde je nejvíc nábytku (vlasy a oblečení mě fakt nezajímá, nejradši mám pěkný nábytek). A někdo tady už psal že v IKEA home stuff je nejvíc nábytku, takže ten bych si vybral. _________________ Moje domy --- Soutěžní dům (Stavby podle předlohy) --- Nejnovější dům (20.8.)
"Titanicu se říkalo, "Loď snů", a to on byl. Skutečně byl." - Rose Calvertová (film 1998) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
FerryTaz Simpařan

Založen: 16. 09. 2008 Příspěvky: 141 Bydliště: Benešov nad Ploučnicí
|
Zaslal: út prosinec 02, 2008 5:55 am Předmět: |
|
|
| Sellmie napsal: | | Ikea stuff mě příšerně zklamal. Je to jen nábytek....já si od toho slibovala trošku víc |
A cos čekala ? Jasné, že jde pouze o nábytek. Jsi se měla na oficiálních stránkách podívat, jaké nové objekty obsahuje. Právě, že je to úplně super! Spouta nového nábytku. Je to to samé jako bys řekla HaM mě zklamal, bylo tam jen oblečení. _________________ Lidé, kterým jsme oporou, nás často udržují při životě. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
gold.digger Simpařan

|
Zaslal: út prosinec 02, 2008 8:45 pm Předmět: |
|
|
| no ja mam len kuchyne§kupelky ale urcite by som si kupila ten ikea balicek!!!a nestalo sa wam ze ten nabytok v hre vobec nebol???ja som vsetko instalowala hned po sebe a ten nabytok ani tych par obleceni tam nie su!!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
KingTommy Moderátor

|
Zaslal: út prosinec 02, 2008 9:06 pm Předmět: |
|
|
Akože niesú, to jedoducho nie je možné. Máš originál? _________________ Lepšie mi padne, ak ma niekto osloví Tommy. Nemusím byť predsa stále KingTommy...
Hrajem Maxis Only a bez akýchkoľvek hru uľahčujúcich cheatov, takto má hra pre mňa nepredstaviteľne väčší význam. Ak použijem cheat, ktorý mi uľahčí hranie -> stratím chuť hrať... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
gold.digger Simpařan

|
Zaslal: út prosinec 02, 2008 9:19 pm Předmět: |
|
|
| ano....ako mi neslo to stiahnute tak som si vsetko kupila...a newiem ako je to mozne ze to nejde!!! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
KingTommy Moderátor

|
Zaslal: út prosinec 02, 2008 9:48 pm Předmět: |
|
|
Tak potom i museli ostať v PC zbytky toho stiahnutého a keď si inštalovala originál, tak sa to ako keby spojilo - no vlastne nespojilo keďže sa ti objekty v hre nezorazili... Prečo si si to rovno nekúpila!? _________________ Lepšie mi padne, ak ma niekto osloví Tommy. Nemusím byť predsa stále KingTommy...
Hrajem Maxis Only a bez akýchkoľvek hru uľahčujúcich cheatov, takto má hra pre mňa nepredstaviteľne väčší význam. Ak použijem cheat, ktorý mi uľahčí hranie -> stratím chuť hrať... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Monique Simpařan

|
Zaslal: st prosinec 03, 2008 1:49 pm Předmět: |
|
|
Nebo si je jen přehlédla , zkus to vyhledat v tom řazení podle těch obálek (nevím název , vypadlo mi to z hlavy) ale je to v katalogu nákupu (i ve stavebním) a když to prohledáš , měla by tam být složka s objekty pro tu kolekci , co se ti měli přidat  _________________ Bacha Banán |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
gold.digger Simpařan

|
Zaslal: st prosinec 03, 2008 10:36 pm Předmět: |
|
|
no...newim preco som si to najskor nekupila-ale kaslat na to-hlawne ze mam tie datace  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Shina Simík stavitel

Založen: 23. 01. 2008 Příspěvky: 479 Bydliště: Groussherzogtum Lëtzebuerg
|
Zaslal: st prosinec 03, 2008 11:08 pm Předmět: |
|
|
Zkus přesně co ti radí Monique. Mě se stalo, že mi zmizely vestavěné skříně, které přibyly s AL (po nějaké době). Pak jsem se zkusila podívat do složek... a tam jsem je měla. Vůbec to nechápu... a to mám všechny datadisky originály  _________________ • moje domky a simy (TS2/TS3) stahujte tady │ můj MTS2 profil • |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Monique Simpařan

|
Zaslal: čt prosinec 04, 2008 9:57 am Předmět: |
|
|
| Shina napsal: | Zkus přesně co ti radí Monique. Mě se stalo, že mi zmizely vestavěné skříně, které přibyly s AL (po nějaké době). Pak jsem se zkusila podívat do složek... a tam jsem je měla. Vůbec to nechápu... a to mám všechny datadisky originály  | mě se stalo to samé , ovšem mám pocit , že jsem je jen nemohla najít  _________________ Bacha Banán |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
gold.digger Simpařan

|
Zaslal: so prosinec 06, 2008 4:35 pm Předmět: |
|
|
newiem kde bol problem ale asi v downloadoch....no neslo mi strasne moooc veci aj s datacov,a ked som stiahla uz po dlhej dobe nejaky download tak mi to zacalo slapat!!!no konecne!  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ASannik Simpařan

|
Zaslal: čt únor 12, 2009 11:36 am Předmět: |
|
|
Mě se líbí minidatadisk H&M Fashion Stuff Ikea domov se mi moc nelíbí tenhle minidatadisk mi půjčil kamarád jenom na ukázku a Pak se mi líbí docela Happy Holiday _________________ Divoká Šárka
Vracím se zpět budu zde déle. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
2Paula2 Simpařan

Založen: 29. 12. 2008 Příspěvky: 278 Bydliště: Handlová - domov, sladký domov.
|
Zaslal: čt únor 12, 2009 9:16 pm Předmět: |
|
|
Ja mám minidatáče Family Fun, Glamour Life, Podme sláviť a Happy Holiday, no z týchto ma asi najviac oslovilo Glamour Life, pretože je tam suprový nábytok, a ked niekto nesťahuje, je to vzácna vec. A potom ešte Happy Holiday. Mám rada Vianoce.
EDIT: Viem, že toto je mimo témy, ale zaujíma ma to. Videla som u niektorých rank Brouk Pytlík. A to je za čo, ak sa smiem spýtať?  _________________ ♥ Úsmev je rečou lásky a hovorí tisíc slov všetkými jazykmi. ♥ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
KingTommy Moderátor

|
Zaslal: čt únor 12, 2009 10:23 pm Předmět: |
|
|
U niekotrých asi ťažko, má ho len jeden uživateľ. Je to spešl rank, ktorý vystihuje správanie uživateľa ktorý ho má. A nabudúce do témy "O tomto diskusnom fóre". _________________ Lepšie mi padne, ak ma niekto osloví Tommy. Nemusím byť predsa stále KingTommy...
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ajfelofka Simpařan

|
Zaslal: čt únor 11, 2010 1:04 pm Předmět: |
|
|
Už dlouho si chci koupit buď Glamour life nebo Kuchyně & koupelny...kerý je podle vás lepší? Vůbec nevím, pro který se rozhodnout  _________________ And love is not the easy thing...
The only baggage you can bring
Is all that you can't leave behind. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
FiLan Admin

|
Zaslal: čt únor 11, 2010 5:44 pm Předmět: |
|
|
Glamour life jsou v podstatě věci pro snoby. V Kuchyních & koupelnách je pár nových kuchyňských linek a vybavení do koupelny.
Já jako stavitel preferuji Kuchyně & koupelny a Glamour life vůbec nemám. _________________ Moje domy z The Sims 2 a z The Sims 3.
Nová stavební soutěž pro TS2 a TS3 zároveň "Stavby podle předlohy" ZDE - hlasování po druhém kole (8.9. - 15.9.) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Ječelaažpadalolistí Simpařan

|
Zaslal: čt únor 11, 2010 7:49 pm Předmět: |
|
|
ja mam oboje a rozhodne bych volila kuchyne & koupelny _________________ xxx |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ajfelofka Simpařan

|
Zaslal: pá únor 12, 2010 7:29 pm Předmět: |
|
|
díky  _________________ And love is not the easy thing...
The only baggage you can bring
Is all that you can't leave behind. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|