| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
escapee Simpařan

|
Zaslal: st březen 26, 2008 7:44 am Předmět: simka nemůže porodit |
|
|
Ahoj, potřebovala bych pomoct s tímhle problémem. Mám TS night live a univerzitu, šlape to všechno v pořádku, ale včera mi měla simka porodit a když už tam vyskočila tabulka čekejte než čáp rozváže ty pevné uzly tak se mi objevila hláška aplikace se zhroutila a bude nyní ukončena, nikdy jsem s tím neměla problém...zkoušela jsem to potom ještě 2x a nejde to  _________________ rozum a fantazie jsou naše křídla...jde jen o to, chtít se naučit létat... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
KingTommy Moderátor

|
Zaslal: st březen 26, 2008 3:30 pm Předmět: |
|
|
Nemáš downloady oblečenia pre novonarodencov? _________________ Lepšie mi padne, ak ma niekto osloví Tommy. Nemusím byť predsa stále KingTommy...
Hrajem Maxis Only a bez akýchkoľvek hru uľahčujúcich cheatov, takto má hra pre mňa nepredstaviteľne väčší význam. Ak použijem cheat, ktorý mi uľahčí hranie -> stratím chuť hrať... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
escapee Simpařan

|
Zaslal: st březen 26, 2008 4:53 pm Předmět: |
|
|
Nemám, nic co se týká novorozenců jsem nestahovala...nemám ani žádný hacklý downloady, všechno jsem projela CI...nemůže to být třeba tím že už jich mám moc? _________________ rozum a fantazie jsou naše křídla...jde jen o to, chtít se naučit létat... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
KingTommy Moderátor

|
Zaslal: st březen 26, 2008 5:14 pm Předmět: |
|
|
Nie tým to nebude, ale predsa skús vyhodiť downloady a spusť hru bez nich, ak nepomôže tak si ich vráť. Niekedy ani sama nevieš čo stiahneš.  _________________ Lepšie mi padne, ak ma niekto osloví Tommy. Nemusím byť predsa stále KingTommy...
Hrajem Maxis Only a bez akýchkoľvek hru uľahčujúcich cheatov, takto má hra pre mňa nepredstaviteľne väčší význam. Ak použijem cheat, ktorý mi uľahčí hranie -> stratím chuť hrať... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Luisa Moderátor

Založen: 10. 05. 2006 Příspěvky: 4329 Bydliště: No přece doma :)
|
Zaslal: st březen 26, 2008 7:21 pm Předmět: |
|
|
Nedávalas jí náhodou během těhotenství pít lektvar života? _________________ I'm better than your ex- and better than your next.
My Sim Page |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
escapee Simpařan

|
Zaslal: st březen 26, 2008 7:25 pm Předmět: |
|
|
Díky už mi porodila...vyházela jsem downloady, nechala jsem jí porodit a načetla je zpátky, už funguje...i když budu muset všechno zase přestavět, i tak díky moc...lektvar jsem jí nedávala  _________________ rozum a fantazie jsou naše křídla...jde jen o to, chtít se naučit létat... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|